Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspåren

Om alla tänkte på
vilka spår lämnar jag
där jag går
växer det blommor
eller ligger där ödegårdar
Alla bidrar till jordmånen
det goda ger näring till jorden
det vi sår får vi skötda
även ruiner och aska

Ingen hör längre ropen
klockan var kvart över tolv
Nu smälter isarna
och miljöförstöringen tar över
vad gör ni då
med era papperspengar
de kan aldrig laga
jorden som blöder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-06-27 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP