Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


963.It´s awful...

It´s awful...tired...

ett hopp...
av vit vit
sand...

med ÖKNENsss
eldiga strålar

sprejar upp
och ner
åt alla håll

NORDENS
sommarhjärta...
===
...lyft...
*It´s AWFUL TIRED!*

klär av törst
blommor i trädgård...
===
timmar...

klibbiga
lindhonung

i väntan på en
ödmjuk natt...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP