Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Omvandlade Senryus


Poetisk jäsning - senryu

Ligger i min själ

Snappa upp sånt jag läser

Som poetiskt jäser

 

Taleptox Skrev

Den 20220627

<+>




Bunden vers (Annat versmått) av Taleptox VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-06-27 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP