Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsunregnet


behövdes suckade jorden
svalde sig otörstig av floden
Där protesterade vi
hur går det med sköra strået
hur många ska knäckas
hur många liv ska släckas
alla de som nyligen
lämnat sin kuvös
ska de betala priset
Bröderna Hedenhös feta steg
över vår planet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-27 10:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
En hint om framtiden klimatflyktingar från sterila jordar och översvämade
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP