Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto gurkört


Vi ska tända varje ljus klokuggla


Vi lyser upp vägen där vi går
Världens mörker djupnar för varje år
Frågar varifrån den svärtan får?
Aldrig får vi på stolen vila
utan i selen ständigt ila
Tänk på lönen för mödan vi får
då grödan börjar spira
med jubel och glädje kan vi då fira




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 10:50



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Ja så fint skrivet!
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP