Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann kärlek

Sann kärlek utan biavsikter
och ej delbar
är den skönaste känslan
som en människa kan få erfara




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-06-27 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP