Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ta livet

För givet

Någon åker

Fram i livet

På en räls

Allt går så lätt

Vill inte

Se tillbaka

Andra sliter

I tystnad

Få dagen 

Gå ihop

Gråten i halsen

Svårt finna

Vardagen 

Här och nu

Valet står mellan

 Enkelhet

Och stora

Skillnader

Dina fotavtryck 

Mycket värdefulla

Visar mod

Lämnar alltid

Avtryck kvar

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-27 13:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärda ord.
2022-06-27

  alicja lappalainen VIP
ATT LEVA MED DEN TANKEN ATT LIVET INTE ÄR GIVET FÖR ALL TID ÄR ATT LEVA HÄR OCH NU
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP