Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött är sött

Tomater är röda
Jordgubbar lika så
Rosor kan vara röda
Violer är mera blå
Smultron är röda och söta
En kvinnas läppar likaså




Skapa | Skriva av Aspergerblues
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues