Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla mår bra, beror bara på hur bra man döljer de sanna. Skriven 2010.


Mår du verkligen bra?

Piller, sprutor, tomma burkar, skrik, flaskor, blod & besvikelse.
Svek, raseri, damp, depression, ångest & lögner.
Ser du henne nu så ser du en glad tjej, ser du henne sen så är hon en tom ensam tjej som inte tänker på annat än att få släppas lös. Att få testa sina vingar, känna friheten i andetagen.
De är underbart, tills.

Blodet som nu är kvar på marken är ännu ett tecken på att depression, besvikelse, hat, sprit, piller och alkohol kan ta ett liv i mindre än en sekund.




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-06-27 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa