Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är stark och kommer alltid spela en stor roll. Man vill dö om man inte får den man vill. Man glömmer alla som faktiskt bryr sig. Skriven 2010.


Förblindad av döden.

Helt förblindad på tanken av att dö
glömde jag dina känslor för mig
Den kärleken jag fått var glömd
allt hat var de enda som fanns
Kan du förlåta?
Kan du glömma?
Kan du gå vidare?

Helt förblindad på tanken av att få glömma
glömde jag att du kunde hitta mig
De spelade ingen roll
bara jag fick ro
Kan du förlåta?
Kan du glömma?
Kan vi gå vidare?

Helt förblindad på tanken av att få såra
glömde jag inte en person
Hatet rasade inom mig
hoppas du hittar mig
Så du ser vad du gjort
Kan du förlåta?
Kan du glömma?
Kan du gå vidare?
Med tanken på att jag dog i väntan på din kärlek.




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-06-27 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa