Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något invecklad dikt om kärlek på ett avstånd ingen egentligen förstår. Inte ens jag själv. Skriven 2010.


niboR

Händerna mot min nakna kropp är något mer än bara lust
de är längtan
Längtan om att få göra något du drömt om
som ligger långt bort
Men ändå så nära
Fingertoppar som med nyfikenhet klättrar över kullarna
de är inte sexuellt
De är sensuellt
Den varma handflatan som håller om min ena kind
längtar efter att få ta mer
Längtan om att få tillfredsställa
Läpparna som möts
varma, mjuka våta läppar som inte vill sluta mötas
Smakar, leker och älskar.
De är längtan om kärlek, längtan om att göra något som man inte gjort förut
de är inte bara sexuellt
Ett ungt nyfiket par




vad som helst kan hända.




Fri vers av Anna-Louisa
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-06-27 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Louisa