Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het sol

Het sol över stan
Värmen har hållit i sig i en vecka nu
Sitter och flämtar på min balkong
Isen i mitt glas den smälter
Naturen verkar hålla andan

Het sol över stan
Man pratade om regn häromdan
På himlen syns inga moln
Börjar längta efter regn
Allt och alla verkar hålla andan

Het sol över stan
Behöver svalka
Behöver skugga
Svetten rinner
Trött på värme nu

Het sol över stan
Flämtar på min balkong
Blommorna hänger och vill ha vatten
Behöver regn
Behöver svalka
Behöver ett moln

Het sol över stan
Glassen rinner bort
Den lyckan blev kort
Hoppet flyr bort
Längtar efter regn




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-27 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues