Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänken i parken

Det sitter en kvinna på en bänk
Det står kassar bredvid henne
Hon ser trött ut
I handen håller hon en tom glasspinne
Det är varmt
Glassväder
I trädkronorna susar vinden
På gräsmattan grälar två skatungar om en brödbit

Det står en tom bänk i en park
Det satt en kvinna där nyss
Solen gassar
Fortfarande varmt
Skatungarna har flugit iväg
Brödbiten är borta
Undrar just vilken som vann




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues