Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av vinbär

Mormor står i köket
Degen formas till bullar
Saftmajan sprider en doft av röda vinbär
Det doftar sommar
Barndom

Flugan surrar i fönstret
Desperat
Den har råkat komma in genom den öppna ytterdörren
Den vill ut
Ut till sommaren

Doften av nybakade bullar
Smaken av röd vinbärssaft
Sommar
Humlesurr
Kaffebryggarens puttrande

En flicka sitter och mumsar
Bullar och kakor
Sköljer ner allt med röd vinbärssaft
För stunden finns inget annat
Min barndoms sommar




Övriga genrer av Aspergerblues
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspergerblues