Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eller bara felaktig attityd?)


Klok-Tok?




Galen är den som
gör fel-hela tiden

Tills det nån gång
Kan bli helt rätt av
någon anledning

Och personen ifråga
Då blir hyllad som
ett stort geni

Utan att begripa varför
plötsligt det bara blev så?










©©sefarge©©




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-27 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP