Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt bara gå


Saknadens hålrum saknar väggar
Där finns ingenting som avgränsar
Ingenting att hålla i
Ingenting att stanna vid

Ingenting att luta mot
 
Sorgen utplånar golv och tak
Där finns ingenting som begränsar
Ingenting att stå på
Ingenting att falla från

Ingenting som tar emot
 
Vanmaktens budskap är vanmäktigt
Frågor, vilka ej invid ett svar
kan ställas 
kan inte heller stå
 
Ställ dem inte
Släpp dem inte
Fortsätt bara bära
Fortsätt bara gå.

 




Fri vers (Fri form) av S. Dua
Läst 154 gånger
Publicerad 2022-06-27 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S. Dua
S. Dua