Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är att


Söka kärlek

Hela mitt liv
Har jag sett

Att bli älskad
Är större en guld

Framgång är när
Någon saknar dig

Och vem har inte köpt kärlek
Kanske med en tjänst

Eller med en gåva
Men det går inte.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Federico Romano VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 17:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Man kan bli kär i en hora Men sällan tror jag en hora alls kan bli kär
2022-06-29

  Koloristen
Världen är kärlekslös. Sluta sök kärleken, BLI kärleken!
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP