Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄNGSEL


Man bör begränsa spontana tankar som kräver att de uttalas högt
det gäller även känslor som inte bryr sig om några stängsel
utan smiter fortare än kvickt ut ur hagen
och som nu står mitt på vägen
och glor

jag sitter bakom ratten kör min vanliga ringlinje
tutar för att få bort få fri väg få åka vidare

men nej nej nu böjer de sig ner och börjar tugga
gammalt groll inte nog med det
här ska dras i nya trådar och se i vilken känsla man hamnar

jag vill härifrån

jag vill ha svar jag vill ha löften på banken
medsmek och påökt
en high five i guld
cava med apelsinjuice

jag vill skratta mig fri
utan lösenord med ett givet antal egenskaper
som jag aldrig minns som mina

jag vill inte bli omvald till inbillningsnämnden
jag vill bara springa rakt in i framtidens famn
och känna mig hemma sedan ställa mig på vid gavel
låta det bli korsdrag och blåsa ur allt tills det är
helt tomt




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-27 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP