Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Detta trakasseri av huliganoperationen art.

 

 BEKRÄFTAT: Putin kommer delta i toppmöte med USA och EU | Marcus Oscarsson

* mellan Putin och Zelinski kan inte upphöra, på deras livstid och varför kan inte skriva vapenstillestånd eller vapenvila från tid till annan,eftersom den fullaste kampen vi ser är om "överhöghet" mellan två rivaler och för att inte tala om bevarandet av territorier som en självständig och helig sak.

Ukrainska folk skjuter hundar och duvor för att få något att äta, det finns också berättelser om kannibalism men jag ska inte våga beskriva det, andra har avokadotoast och är flyktingar och är skyddade eller lämnades i slaveri.

Hamnen ligger i Rumänien och det finns fortfarande de spannmål från Ukraina som blockerar hamnen i Constanta i Rumänien, hamnen vid Svarta havet.

Någon viskade något groteskt till mig, om avsikten att förgifta om det inte finns sanitetsåtgärder och frakt till exportländer så snart som möjligt....

På  spannmål det vill säga sabotage av råvaror

Dessa herrar som inte ens har vapenlicens ordentligt  bara en nudistskådespelare och 6 du 6 för en biljett och den andra Tsaren Putin har en lätt form av barndomsstress där respekt sker med knytnäve.

Zelinskis är inte intresserade: Av vapenvila.

Helt galet, inte ens vapenlicens.

      Vakna, vad röker du?

att du blev svart i ansikte , och dina öron blev igensatta.

Många anser redan att du är Zelinski som rumän med zigenarursprung och inte ens som jude och vill hämnas för det förnedring EU har utsatt det romska folket på Balkan och öst staterna. Och kungliga satirerna staterna i Sverige  (svar till dig Tjabba)

Om de som luktade på ditt spel och lovade dig havet med salt, vapen för att förstöra dig själv, tror du att de är dina fans och vill ha fred i Ukraina, vore det inte bättre att försöka hålla fast vid grannlandet Ryssland med respekt och låta den närstående nemesis leva tyst i de homogena mångkulturella familjer som bildade dem på egen hand under en period av 70 år.

Alla europeiska politiker och den amerikanska grävlingen gick till Zelinski i petitionen om territorier, med vapen i hemgiftsstöd .

Det här är ett politiskt bröllop.

Minns när Olof Palme dödades, i walkietok sa någon att det var ett politiskt bröllop.

 

 

Jag har ingen sympati för de tumultartade bråken mellan folken som kämpar för en bit mark som stulits från sina grannar, som de vill lämna på spel i nästa monopoldrag.

     Alla dessa övningar kallas krig och oskyldiga människor dör.

Det sagdes Ukrainas inträde i EU ger två varianter, antingen bildas Stor-Rumänien där det inkluderar tillbaka Moldavien och de andra republikerna, eller för helvete, hur förklarade kommissionärerna i Bruxelles.

Varje land är utsatt för ansjovis- och stinkpolitikers plåtburk olycka, varför grannar och människor som förstår varandra inte får leva i fred och kommer alltid en sånt där politiker som vill definiera syltsötmans vilda ros, som ett inkräktande invasivtart ogräs!
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2022-06-27 21:03Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP