Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrastens sång (Min kamp 2.22)

Värmen - utmattande 

världens elände... nej tyst,

jag vill inte höra mer

kvällspromenaden var skön

men benen blev tunga, trötta

koltrastens sång leder mig hem

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP