Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retlig

Att känna sig retlig
Att sedan härskna till
Att brusa upp
Likt ett åskoväder
Vräka ur sig
Hink efter hink
Med grodor
Dressade med spyflugor
Passar mig oförskämt
Bra

Just idag.




Fri vers av lilla t
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-27 21:33



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ett Grrrr!! Är aldrig fel emellanåt!
2022-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t