Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sorg driver en turbin av hopp

Din sorg driver en
turbin av hopp som
tänder ljuset i dina
urgråtna ögon.
Du höll på att drunkna
i din svarta förtvivlan.
Som en god ängel
kysste jag din panna.
Din sorg driver en
turbin av klarsyn så
så att du kan skilja
på sanning och lögn.
Som en ängel kastade
jag en repstege ned
till dig i avgrunden.
De ska inte få skada
dig mer och
göra dig besviken.
Var inte rädd
allt ska bli bra, här
händer dig inget.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-06-28 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP