Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommarnattsdröm

en dag på midsommardagen kom natten
trodde knappt den fanns
kom från den allra ljusaste gröna bron
fritt svävande sen över kyrkans torn
som en äng
som flydde igen och igen och igen
tills allt mojnade och la sig stilla i min säng
och kritvita blomskott fick gro
min blossande tro fick ro




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-28 09:48



Bookmark and Share


  Helena Leijd
njutbart vackert
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP