Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fanns den alls


Längesen


Tiden tycks rusa
och lämnar en känsla
av vanmakt

begreppet Längesen
har blivit ett tillstånd hos mig

Vart tog åren vägen
har de ens existerat

allt tycks vara längesen
som om det hänt någon annan

skoltiden
vännerna
äventyren
som väntade på oss

de jag faktiskt upplevde

Alla sekunder minuter
timmar dagar
veckor månader
och år

som tillsammans
nu har blivit
ett enda stort
Längesen

tiden jag inte vet
om den ens fanns






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-28 08:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra fundering som nog många känner igen sig i
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP