Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MYTOMANER OCH ANDRA LÖGNARE

Mytomaner och andra lögnare
avslöjas bäst genom faktafrågor.

Ett annat avslöjande tecken
är om personen undviker
ögonkontakt.

När det kommer till jämlikhet
i konsten att ljuga är kvinnan
en oövervinnerlig mästare
som ofta övergår mannens
förstånd därav naturen komp-
enserat hennes fysiska under-
lägsenhet i förhållande till
mannen i just konsten att ljuga.

Amber Heard som var en
kallblodig mytoman trodde
däremot att lögner var lika
gångbara som pengar.

-









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-06-30 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP