Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiafton

Gluten broder och skarprättare.

Vem ödslar bilan på ödslig mo och tvedräkt.

Svåra ord och lungor som brummar.

Vad faen är poesi sa major Kvällskrök med ett snett leende.

Kanske bara den enskilda änkans stilla rop på erkänsla och försoning, utan krav på ombytlig förening, utan egentligt utbyte av ömsesidigt utnyttjande av underårig, om än så tilldragande...




Fri vers av Björka
Läst 118 gånger
Publicerad 2022-06-28 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka