Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfälle

Regnet blåser in i lägenheten på morgonen
Jag vaknar ur sömnen och drömmen men försöker somna om igen
Tittar på dina böcker, poesin och alla burkar med medicin
Blir trött i ögonen och undrar varför jag är vaken nu igen

Försöker stänga ögonen
Försöker ge dig en kram
Öppnar ögonen
För sängen känns ovan

Somnar tillslut medans jag försöker få känslan av känslor att ebba ut




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-28 12:30



Bookmark and Share


  cybersomatisk
Mitt i röran, i sorgen, mitt i sömnen
Mitt och djupt inuti i det allra mittersta
Påminns jag om allt som är ditt och mitt
Där finns saker som tid, tillfällen och tankar
Tänker att vad som varit ditt och mitt tillslut är vårat
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP