Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga va slut

Våga va slut. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-06-28 19:21



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Ja det är modigt. Kräver att blotta sin sårbarhet.
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP