Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite för mycket (Min kamp 2.22)

Jag pratar för mycket och

dricker för mycket kaffe och

blir lite för hög på koffein och

är lite för upprörd på 

svenska politiker som

är lite för rädda

för sina väljare 

för att ta klimatkrisen på allvar

och allt känns som både för mycket

och för lite på samma gång 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-28 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP