Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De heliga rummen i vårt hjärta

 

Jag

Får inte blanda min sorg

Med din sorg

 

Min vackraste private rum

 

Du

Får inte blanda din sorg

Med min sorg

 

Din sorg är unik

 

Min sorg är evig

Vacker

Och djupt

 

Din sorg är smärtfylld

Lätt glömt

Och lätt att gå över

 

Min sorg är privat och är av en annan typ sorg

Skär i hjärtat

Och sårar känslorna

 

Din sorg är ett minne du saknar

Längtar till…

Och har gått vidare i livet

 

Vi är olika i vår sorg

Vi är unika i vår sorg

Vi är skilda världar  

 

Min sorg är rosa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-29 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP