Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helhet sökande

 

Längtan!

Till helheten inom mig

Är en stjärna

 

Öppet och oändligt

Starkt och nyttigt

Mångsidigt och mångspråkigt

 

Rött och varmt

Grönt och lugnt

Svart och känsligt

 

Glatt och deppigt

Surt och förståndigt

Kritiks och rättvist

 

Klart och skuggigt

Solo och vänligt 

Delvis och helhet

 

Längtan!

Inom mig till helheten

Är,

 

En värld utan existens

Ett liv utan existens

En människa utan existens

 

En dröm utan existens

En röst utan makt

Ett ansikte utan glans

 

Ett jag utan jag

Ett revir utan revir

En gräns utan kontroll

 

HELHETEN ÄR UNIKI SIN HELHET!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-06-29 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP