Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnes-anteckningar


Gör stolpar i texten
för att minnas

Att vårda sig om
sina minnen
Är kanhända viktigt
medans tid är

När de börjar blekna
Bleknar väl du likaså

Och minns nog inte heller
När det är dags för dig
att vandra vidare och gå

Kanske är det
en skyddsmekanism
Många av oss har

Som gör att vi inte minns
varifrån vi kom
Eller åt vilket håll vi ska




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-29 12:15



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Minnena är viktiga. De binder ihop livet. En rädsla att de ska suddas ut.
2022-06-30

  Kungskobran VIP
Mitt minne är bra
men det är så förbaskat kort
2022-06-29

  Koloristen
Det goda minnena som man "aldrig" glömmer är oerhört värdefulla.
2022-06-29

    Lars Gullberg
Tycker om rytmen i dikten. Om att få vara mitt i livet. Minnen är speciella. Platser människor händelser. Att glömma det måste vara hemskt.
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP