Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Edith Piaf


Sparvens sång

Ångrar ingenting
NEJ jag ångrar ingenting
Sjöng sparven så känslosamt
Med skorrande R och stor dramatik
När hon viftade i luften med sin arm

Så när du gnäller och går på
med sånt som hade kunnat bli
men inte blev
På grund av ”ödets orättvisa lott”
Så tänk hellre i stort än i smått
på det liv du ändå fått

Och sök minnas den dramatiska
lilla sparvens röst
Som så lidande sjöng till sin
och andras tröst
NEJ jag ångrar ingenting




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-29 15:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ändå fanns det sådant hon borde ha ångrat.

2022-06-30

    Lena Staaf VIP
Hon var suverän.
2022-06-30

  Kungskobran VIP
Non, je ne regrette rien
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP