Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uttryck.


Sista raden


varje sista rad i min bok
slår mig som en öppen hand.
det sved likadant
som den första raden i den.
och förra gången slog
min far mig
- på noll sekunden -
en puls vandrade från vecket.
stadga, form, innehåll.
bara när vinden pendlar
från mun till lungor
så kommer minnet tillbaka.
marschera framåt,
dagen gryr!
värm upp
den avsiktliga formen
över mina oskrivna blad.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-29 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen