Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middag



En vind
Ett öppet fönster
Varm dag
Sol i bladverket
Slutet av juni
Måsarna väsnas
Fiskpinnar och potatismos
samt smögensås




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-06-29 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP