Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bron



Externa kontakter
och magiska trådar
Tiden är elastisk
Musiken är elastisk
Passiv huvudsanning
Fysiskt herravälde
över sinnet
Nät i tiden
Tes om hållfasthet
Permanent ström
i etern

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-06-29 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP