Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkänsla

kaffestund med vän
på vår med markis inklädda altan
solljuset silar in

kring rosenbusken
och en högväxt lavendel
humlorna surrar och gungar

på kvällen sen
går jag med en annan vän
över stock o sten

fläderblommor plockar vi
rallarros och fänkål
och ett och annat mognat körsbär

har odlat potatis på kul
en liten skörd
äter den till köttfärs med kål

i bakhuvudet surrar Österlen
dit ska jag om ett par dagar
med en större del av min familj




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-29 19:54



Bookmark and Share


  Respons VIP
Känns som en behagfull tillvaro i Somnar-Sverige
2022-06-30

  Marita Ohlquist VIP
En härlig text om upplevelser i vår svenska sommar.
Det var längesedan jag var på Österlen,
börjar längta dit.
2022-06-29

    Lena Söderkvist VIP
Rart och mysigt.
2022-06-29

  Kungskobran VIP
Låter som en fin sommar
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP