Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen som utsätts för psykiska övergrepp

Barnen som utsätts för psykiska övergrepp
när de så kallade vuxna fått ett hjärnsläpp.
Själen och psyket som vrider sig i kramp
på grund av föräldrarnas grova övertramp.
Hur ska ett barn kunna bli hel och läkt igen?
Hjälpen måste komma till stånd nu inte sen.
Själv så satt jag och sniffade lim i skogen.
Allt det allra mest destruktiva var jag trogen.
Jag avskydde och hatade allt det som var jag.
Till slut så blev psykotisk, utslagen och svag.
Tänk er för innan ni på ett barn gör övergrepp.
Börja att ta ansvar för alla era grova hjärnsläpp.
Hur ska ett barn kunna bli hel och läkt igen.
Hjälpen måste komma till stånd nu inte sen.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-29 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP