Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlande tungor

Jag har fått ha dig i några sekunder
Men längtan till dig varar i en evighet 
Kyssar mer magiska än vad magi ens är
Orden försvann med virvlande tungor 
Pirret i kroppen blandades ut med saliv
Sensuellt och med den rätta känslan 
En kyss av avsked eller en ny början
Tvivel och rädslan av att du flyr iväg
Kommer du våga, vill du ens som jag 
Sökande svar, vill kunna andas frisk luft
Även om det inte blir som jag hoppas
Sluter ögonen för att få va i din famn 
En önskan som värker i hela kroppen 
Själen läker ihop när vi är tillsammans 






Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-29 21:30



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Förstår inte hur du menar med din kommentar.
2022-07-03

  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är förstås inte att du vill kyssa någon, vi har väl alla 'varit där'. Det märkliga är nog att någon annan vill kyssa dej. Men texten får det att 'pirra' och 'porra' i hela kroppen, säg det är väl ändå där droppen?
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan