Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollegor



Avståndet krymper
till tonerna
från din kropp
när du rör dig
i vårt rum
Ett universum
vi båda lever i
där fysiska trådar
till vår gemensamma
värld är öppen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-29 21:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tjusande skrivet, sådan är sången, sådan är drivet...
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP