Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ögonlocken

Sommaren har precis kommit
Landat
Mitt bland oss

Kärlekens vingar
Är en fjäril

Lätt flyger den
Över stunder

De som aldrig blev

Bildar
En forsande älv

Stannar

Förtöjer hjärtat

I en etsad bild

Vid strandens kant




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-30 06:26



Bookmark and Share


  Honungsgrävling
Väldigt fina ordval och ett vackert flöde.
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish