Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara kärleken

Dagar lättar 

Av sig själv

Se våra fel

I ljuset

Kärleken 

Är som fjärilar

Flyger dig

Till samma mål

Underbara kärleken

Bor i våra hjärtan

Ibland glimtar

Sårbarheten  genom

En kort stund

Tillsammans 

Går vi genom

Förälskelsen glädje

Står där på

Plattformen

Genom livet

Vinkar tillvarann

Möts 

Omfamnar 

Varann

I trygghetens bo

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-30 10:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
2022-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP