Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suset i träden

Lunden  så grön

Det blåser en

Förändrings vind

Stark

Från ingenstans

Träden viskar

Tyst

Kom in

I bladverken

Se bladen 

Röra sig i takt

Talar om

Mognadens tid

Stannar kvar

Lämnar inte

Suset av träd

Lunden 

Väntar

Med sin

Gröndskande portal




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-30 10:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Beundrar formuleringen.
2022-07-01

  Bo Lövhalka
Mjuk och vacker dikt!
2022-06-30

  alicja lappalainen VIP
människa i ett samspel med naturen
2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP