Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skifte

Jag har hört
om människor
som möts

i drömmens land

på förhand
bestämd
tid och plats

med sonen, svärdottern
och deras tre små
ska snart skifte ske

förändringen
ska ta plats
från virtuell verklighet
till en verklighet med doft
och smak
en verklighet där vi ett tag
delar samma luft




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-30 10:42



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Kanske är det bra att drömma lite ibland, som krydda till verkligheten?
2022-07-22

  Anya VIP
Så härligt med storfrämmande. Blir glad när jag läser. Nu får du njuta av de små.
2022-07-07

  Respons VIP
Verkliga möten mellan människor har allt för länge fått stå tillbaka för digitala. Din dröm är också min.
2022-07-05

    Lena Söderkvist VIP
Det är livets gång, både överraskande och självklart, men mest underbart.
2022-07-02

  Kungskobran VIP
Luften vi andas in
är både din och min
till vårt sista andetag
hoppas det dröjer ett tag

2022-07-01

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att det är viktigt att mötas, känna kärlek, värme och gemenskap.
Guldkant på tillvaron.
2022-07-01

  Respons VIP
Längtan efterverknings möten är stark!
2022-06-30

  kerstin skriver VIP
härlig dikt, jag gillar särskilt att dela samma luft <3
2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP