Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lättjeskugga

nyklippt
myser gräsmattan

lojt kisar ladans
rödfärgade gavel
mot lättjeskuggan

med vinden färdas
ungdomens röster
likt trollens elixir
mot åldrandets
tröttsamma tristess

sjöns brådjupa gömslen
tycks söka mig här
bak syrenens skygd

drar tanken min mot
en svalkande famn




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-30 11:23



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint. "Lättjeskugga" Bilder av minnen från ungdomens röster gör sig påminda
2022-07-03

  BenGust VIP
"Skygd". Fint ord. Tyvärr sällan använt.
Tristess kan lätt uppstå om inte nya intryck erhålls. Här är det vinden som för in det som gör skillnad.
2022-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP