Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum



Överförda själar
i ett tidsbestämt
sammanhang
där ödet
begravs
i sina
hiskliga fördomar
utan sorg
eller saknad
Den inre Styrkan
mot svagheten
är linjen till lösningen
Arbete tillfredställer kroppen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP