Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek alltså....Måste bara besjungas om och om igen.


Drunknar i din andning (sång)

Vet du att din andning är som vågor
som alltid drar mig med ut alltför djupt
Jag följer med en dyning som bara pågår
upplever en njutning utan slut

Du släppte in mig
Nu är jag här
Märkligt men jag tror att jag är kär

Du och jag har påbörjat en resa
som vi inte vet nåt om
Vägen den förändrar oss
och om vi ville kan vi inte vända om
Kom Kom Kom

Jag tycker om att drunkna i din andning
Jag tycker om att landa i ditt rum
Att va med dig är nåd och saligt under
Ett odelat nu och stilla lugn

Jag släppte in dig
Nu är du här
Märkligt men jag tror att jag är kär

Du är här nu
Kom Kom kom





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Karl den store
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store