Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endast kräk röker!


"RÖKARNAS BÄNK"

Massorna har återtagit

"rökarnas bänk"

Så de tvingas bolma annorstädes

Kanske någon nikotinslav

känner sig kränkt

när dess rökverk undanbedes

 

Massorna har återtagit

"rökarnas plats"!

Lagt beslag på

"rökarnas ruta"

Vill de sitta här 

finns det ett alternativ

Och det är helt enkelt:

SLUTA!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-06-30 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP