Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren Är Här

Sommar och sol
kom som i fjol.
Och fjol före det
som en komet.
Solsting och bett,
pool swing i ett.
Jag går aldrig bet,
när huden är het.

Skyfall och mygg
anfaller min rygg.
Jag kommer ej åt,
gör en klagolåt.
Blixtrar och dån
mixtrar uppifrån,
ligger i försåt.
Kroppen genomvåt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP