Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ruta ett

Vi var alla där inget att förneka
somliga var stjärnor andra bara aska
men allt ändras vi åldras och faller ner
och längre ner

ingenting jag längtar tillbaks till
för mycket onani utan ide
jag önskar att livet varit lite mildare
men jag var där på festen innan hela skiten slutade
under borden

nu lever jag efter exil åren igen och det känns som andra chansen nu kvinnan hemmet andningen ruset ja själva beatet igen.
jazz katten svänger på höfterna och livet återföds igen
tillbaks på ruta ett min vän




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-30 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal